Sponsoring

Beste potentiele sponsor,

De Watertak van Scouting Dieren maakt voor de activiteiten op het water gebruik van twee motorboten om de veiligheid op het water te kunnen garanderen. Momenteel hebben we 1 sleepboot tot onze beschikking en een klein wachtschip. Dit wachtschip is aangeschaft om ondersteuning te kunnen bieden op vlakken waar de rest van de vloot steken laat vallen. Denk hierbij aan een droge plek voor de leden bij slecht weer of voor een sanitaire stop. 

Nu is de boot mechanisch op orde en betrouwbaar maar mist het de intimmering om een goede ruimte voor onze leden te bieden. Zo is de vloer niet compleet, mist er geluidsisolatie naar de machinekamer en zit er nog niets voor het sanitair in. Al met al komen we hierbij op een beste klussenlijst die helaas niet gratis is. We hebben budget om enkele dingen uit te voeren maar niet alles.

Bij De Landtak is het dak aan vervangen toe. Deze ligt er nu 45 jaar op, en is toen der tijd er tweedehands op gelegd. Het dak brokkelt af, en het riet en hout wat hieronder ligt begint te rotten. Deze zal dus volledig vervangen moeten worden. We hebben hier al geld voor opzij gezet, maar dit is niet voldoende.

Scouting Dieren heeft helaas weinig eigen middelen beschikbaar.
We zullen dus ergens minimaal €8.000 voor de verbouwingen aan de WB30 en €15.000 voor een nieuw dak vandaan moeten halen. Daarvoor hebben we dringend uw hulp nodig! 

Sponsoring van materialen o.i.d. is ook altijd welkom. Wij hebben wekelijks 128 kinderen rond lopen die we een fantastische dag willen geven, en daarbij gaan we ook jaarlijks op kampen. Dit kost natuurlijk ook een hoop geld, denk alleen al aan overnachting en eten. 

We zijn op zoek naar bedrijven of particulieren die ons willen sponsoren of die een donatie willen doen. Andere ideeën om aan geld te komen of giften zijn ook zeer welkom! Uiteraard zijn we bereid iets terug te doen. Naast donaties en sponsoring zullen we ook zelf een aantal acties initiëren om geld in te zamelen. 

Ook zijn wij in het dorp en elders regelmatig te vinden bij markten en (regionale) activiteiten (bijv. Verenigingendag, Nacht van de Nachten, Callunagames, Sinterklaasintocht, ect.)
Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken over wat wij terug zouden kunnen doen voor u! Denk bijvoorbeeld aan het dragen van uw logo (kan ook op de website), een klus voor u en natuurlijk bent u altijd welkom met een dag met ons mee te draaien! 

Kortom: we hebben u nodig en elke vorm van hulp is welkom! 

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Donaties zijn welkom op rekening nummer: 
NL89 INGB 0000 4157 12 (ING)
t.n.v. Stichting Scouting Dieren
o.v.v. “Donatie Watertak” of “Donatie Landtak”
Scouting Dieren 

 

Huidige Sponsoren

Wij worden op dit moment gesponsord door de volgende bedrijven

Van Doorn Zeilmakerij

Doorn zeilmakerij

Van Asselt Schilderwerken

van-asselt-schilderwerken-schilder-dieren

Fotograaf voor uw bedrijf.nl

Fotograaf voor uw bedrijf

SVS Solar

Vierbergen Groen en Bos beheer

Dierense Fotograaf